Kalıcı SketchUp Lisansı Almak için Son Şans

kalici sketchup son sans 1200x628 1

Trimble, SketchUp satın alımları ile alakalı büyük bir değişikliğe gidiyor. 4 Kasım 2020 itibariyle, artık SketchUp Klasik Kalıcı Lisansları, Bakım ve Destek yenileme planları satılmayacak.

SketchUp artık kullanıcıları için daha geniş bir ürün yelpazesi sunan abonelik tabanlı ürünlere geçiş yapıyor ve piyasadaki en uygun fiyatlı modelleme yazılımı unvanını elinde tutmaya devam edecek.

SketchUp günümüz teknolojisinin avantajlarını kullanıcılarıyla buluşturabilmek için artık bulut tabanlı bir sisteme geçiyor. Abonelik sistemi ile beraber kullanıcılar her zaman düzenli olarak güncellemeleri ve iyileştirmeleri alabilirler, farklı cihazlardan hesaplarına erişip basitleştirilmiş yönetim şekli ile teknik destek ve servislerin tadını çıkarabilirler.

Kalıcı lisans kullanıyor ve bırakmaya hazır değilseniz endişelenmeyin. Şu an elinizde bulunan son sürümü kullanmaya devam edebilirsiniz. Yine de kalıcı lisansınızı güncellemek isterseniz, 4 Kasım 2020’ye kadar yapabilirsiniz.  

Lütfen dikkat: Eğer 4 Kasım 2020’den önce Bakım ve Destek Anlaşmanızı yenilerseniz ya da yeni bir Klasik Lisans alırsanız, artık eskiden olduğu gibi her yıl yenileme veya yükseltme yapma şansınız olmayacaktır.

Muhtemelen sorularınız vardır, aşağıdan sıkça sorulan sorular hakkında detaylı cevaplara ulaşabilirsiniz.

Elimdeki kalıcı lisansı kullanmaya devam edebilecek miyim?
Evet, sahip olduğunuz son sürümü istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. 

Elimdeki kalıcı lisans için Bakım ve Destek anlaşmasını yenilemeye devam edebilir miyim?
4 Kasım 2020’ye kadar Bakım ve Destek anlaşmanızı kullanmaya ve yenilemeye devam edebilirsiniz.

4 Kasım’dan sonra SketchUp ürünlerini nasıl satın alabilirim?
Sevdiğiniz ve bildiğiniz aynı SketchUp abonelik şeklinde sunuluyor olacak.

Tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. Tüm bu değişiklikleri anlatmak ve aklınıza gelebilecek diğer soruları cevaplamaktan memnuniyet duyarız. Unutmayın; 4 Kasım 2020, SketchUp Kalıcı Lisansları ve Bakım & Destek anlaşmaları için son satın alma tarihidir.

Aboneliğe Geçiş Yapın Bizimle İletişime Geçin

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shopping Cart
Scroll to Top